Keukenontwerp Haarlem

Bij ontwerpen van een keuken komen veel verschillende dingen kijken. Veel mensen willen graag dat hun keuken een mooi look heeft, maar de keuken moet natuurlijk ook praktisch zijn. Het creëren van veel werkruimte is iets wat veel mensen in Haarlem belangrijk vinden. Dit is natuurlijk in iedere keuken weer anders en kan op veel verschillende manieren ingevuld worden.

Wij denken daarom graag mee hoe je dit zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Denk hierbij aan de plaatsing van kasten, planken of rekken op te hangen. Alles om van jouw lege loze ruimtes opbergruimte te maken. Wij tekenen dit zeer gedetailleerd voor jouw uit, zodat je gelijk ziet wat het resultaat kan zijn. In dit ontwerp kunnen wij ook de gewenste kleuren en materialen hebben, zodat de keuken al levensecht lijkt op papier.

Ons Team

Patryk Biernat

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Carlton Kakaire

Eigenaar

Binnen &
Buitenland

Vandaag verkoopt ons bedrijf zijn producten in West-Europa. De aanwezigheid van het merk Timber op de binnenlandse en buitenlandse markt neemt elk jaar toe. We kunnen interessante projecten uitvoeren dankzij het gebruik van de modernste technologieën en machines waarmee we de precisie kunnen bereiken die voorheen onbereikbaar was. Het maken van HOUTEN deuren en ramen omvat handmatig werk dat nodig is om een uitstekende kwaliteit van het eindproduct te bereiken.