Kozijnen op maat in Zandvoort

Kozijnen hebben een grote invloed op de uitstraling van je woning. Kies je voor een moderne look of ga je liever voor iets rustigers. Dit zijn zomaar vragen die bij je kunnen opkomen bij de keus voor nieuwe kozijnen.
 
Bij Timber Nederland hebben wij kozijnen in 3 verschillende materialen. Hout, Kunststof en Aluminium. Deze kunnen wij in verschillende kleuren leveren, zodat dit past bij de wens van onze klanten.
 
Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.
 
Benieuwd welke kozijnen wij kunnen leveren in Zandvoort? Loop dan gerust binnen bij onze showroom. We laten graag zien welke mogelijkheden er zijn. Wil je liever dat er iemand van Timber Nederland langskomt? Dan is dat zeker mogelijk. Wij voorzien onze klanten namelijk ook graag van advies.

Ons Team

Patryk Biernat

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Carlton Kakaire

Eigenaar

Binnen &
Buitenland

Vandaag verkoopt ons bedrijf zijn producten in West-Europa. De aanwezigheid van het merk Timber op de binnenlandse en buitenlandse markt neemt elk jaar toe. We kunnen interessante projecten uitvoeren dankzij het gebruik van de modernste technologieën en machines waarmee we de precisie kunnen bereiken die voorheen onbereikbaar was. Het maken van HOUTEN deuren en ramen omvat handmatig werk dat nodig is om een uitstekende kwaliteit van het eindproduct te bereiken.