Luxe keukens Zandvoort

Een unieke keuken geheel ontworpen naar eigen smaak en inrichting. Klinkt dit goed? Dan ben je bij Timber Nederland aan het juiste adres. Bij Timber Nederland hebben we het nooit over standaard keukens, maar zijn we altijd bezig met het ontwerpen en installeren op maat. Exact zoals jij dat wil.

Hoge kwaliteit van onze keukens is vanaf het begin van onze activiteit onze prioriteit geweest. Wij besteden aandacht aan elk detail vanaf het stadium van de productie tot de voltooiing van het project. We bieden complexe services, waaronder metingen en assemblage van kant-en-klare producten in Zandvoort.

In onze showroom bieden wij jou voldoende inspiratie om daarna met elkaar te kijken naar de mogelijkheden. Verschillende kleuren, materialen en typen keukenapparatuur hebben wij tot onze beschikking.

Wil je dus een keuken die niemand anders heeft? Kom dan gerust eens een keer langs voor een kop koffie en laat je door onze kennis en creativiteit verrassen.

Ons Team

Patryk Biernat

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Carlton Kakaire

Eigenaar

Binnen &
Buitenland

Vandaag verkoopt ons bedrijf zijn producten in West-Europa. De aanwezigheid van het merk Timber op de binnenlandse en buitenlandse markt neemt elk jaar toe. We kunnen interessante projecten uitvoeren dankzij het gebruik van de modernste technologie├źn en machines waarmee we de precisie kunnen bereiken die voorheen onbereikbaar was. Het maken van HOUTEN deuren en ramen omvat handmatig werk dat nodig is om een uitstekende kwaliteit van het eindproduct te bereiken.